Categorieën

  • Cocktails
  • Tastings
  • Mocktails
  • Proefpakketten & Partyboxen
  • Sterke Dranken & Likeuren
  • Botanicals
  • Verhuur van materiaal

Soorten Tastings

Gin

Ontdek waarom gin zo populair is. Leuk voor zowel voor beginners als liefhebbers. 

Kan je gin enkel met tonic drinken? Gebruik ik het best droge of zoete gin in een cocktail? Welke botanicals zijn lekker bij mijn gin? Hoe breng ik mijn gin-tonic tot 'the next level'?

Ontdek het productieproces, proef verschillende soorten. Leer de smaken en geuren omschrijven. Ontdek welke botanicals er passen bij jouw favoriete soorten.

Vb.:  één gin cocktail, één gin-tonic en 4 soorten gin + 4 soorten tonic puur.

Voor liefhebbers kunnen we ook een bepaald thema, regio, leeftijd, vattype, ... verwerken als rode draad in de tasting. Dit bieden wij aan volgens de wensen en het budget van de klant.

Whisky

Ontdek de wondere wereld van de whisky via geur en smaak, een aangename kennismaking met whisky. Leuk voor zowel voor beginners als liefhebbers. 

Bestaat er iets beters dan Jack Daniels? Wat is die fameuze turf? Waarom schrijven er mensen Whiskey? Komt alle whisky uit Schotland? Wat is het verschil tussen single malt, blended, grain? 

Ontdek de regio's, het productieproces, proef verschillende vat types en sterktes. Leer de smaken en geuren omschrijven.

Vb.: 5 soorten whisky puur + 1 whisky cocktail.

Voor liefhebbers kunnen we ook een bepaald thema, regio, leeftijd, vattype, ... verwerken als rode draad in de tasting. Dit bieden wij aan volgens de wensen en het budget van de klant.

Rum

Ontdek de wondere wereld van de rum. Leuk voor zowel voor beginners als liefhebbers. 

Kan je rum enkel in cocktails gebruiken? Smaakt alle rum zo zoet? In welke landen word rum gemaakt? Welke rum dronken de piraten?

Ontdek het productieproces, de landkaart, proef verschillende types en sterktes. Leer de smaken en geuren omschrijven.

Vb.: 5 soorten rum puur + 1 rum cocktail.

Voor liefhebbers kunnen we ook een bepaald thema, regio, leeftijd, type, ... verwerken als rode draad in de tasting. Dit bieden wij aan volgens de wensen en het budget van de klant.

Spirits

Ontdek een waaier van sterke drankensoorten in een aangename sfeer.

Smaakt alle tequila hetzelfde? Wat is mezcal? Kan ik in een cocktail de vodka vervangen door iets anders?

Ontdek het productieproces, proef de verschillende soorten en kwaliteiten. Leer de smaken en geuren omschrijven. Leer welke smaken samen passen en wat juist niet. Een mooi overzicht van wat er in jouw drankenkast nog moet bij komen.

Vb.: een Mezcal, Gin, Rum, Whisky, Cachaça en perenlikeur.

Voor liefhebbers kunnen we ook een bepaald thema, regio, leeftijd, vat type, ... verwerken als rode draad in de tasting. Dit bieden wij aan volgens de wensen en het budget van de klant.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief:
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
U moet in ons land aan de legale leeftijd voor het drinken van alcohol voldoen om deze site te betreden. 
Dank u voor uw begrip.